Despre Voluntari pentru Idei si ProiecteÎnființată în anul 1998, Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP) este o organizație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat și formată exclusiv din studenți din mai multe universități din București: Academia de Studii Economice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Universitate, Politehnică.De 14 ani, VIP România încurajează studenţii să îşi găsească şi să îşi urmeze pasiunea, fie că este legată de antreprenoriat, macroeconomie, leadership, diplomaţie, comunicare sau geopolitică. Cele patru comunităţi ale organizaţiei, Business Club, Econosofia, International Affairs şi Leadership Development se implică în domeniul educaţiei, atât prin proiectele pe care le dezvoltă pentru studenţii din toată ţara, cât şi prin activităţile din interiorul organizaţiei, destinate membrilor VIP România.VIP România crede că oamenii excepţionali pot face o schimbare în societate şi de aceea investeşte în tinerii cu potenţial care pot deveni persoanele care aduc această schimbare. 

Despre Leadership DevelopmentLeadership Development este comunitatea care îţi permite să îţi dezvolţi capacităţile de lider în timp ce îţi cauţi pasiunile. Oamenii curajoşi, puternici şi plini de initiaţivă, care dezvoltă proiecte îndrăzneţe şi cu impact sunt oamenii din Leadership Development.

Învăţăm unii de la alţii şi învăţăm că, în calitate de lideri, trebuie să avem puterea să îi facem pe ceilalţi puternici.EchipaAdina Ardeleanu

adina.ardeleanu@vipromania.ro

Ana Maria Fulga

anamaria.fulga@vipromania.ro

Alexandra Mocanu

alexandra.mocanu@vipromania.ro


Gabriela Rebegea

gabriela.rebegea@vipromania.ro

Alexandra Vlӑduțu

alexandra.vladutu@vipromania.ro

Comments

Recent Posts

Social Media Icons Powered by Acurax Website Design Expert
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestCheck Our Feed